Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

M1 Adana AVM’ de çocuklar için eğlence devam ediyor

M1 Adana AVM’ de çocuklar için eğlence devam ediyor

- SENİN İÇİN İNGİLİZCE–

M1 Adana AVM’ de çocuklar için eglenceli ve hediyeli Ingilizce okuma ve etkinlik atölyesi temmuz ayi boyunca devam ediyor

 

- SENIN IÇIN INGILIZCE–

 

M1 Adana AVM, yaz dönemi boyunca devam eden atölye etkinlikleri ile Adanalilarin en çok vakit geçirdigi kültürel ve interaktif bulusma noktasi olmaya devam ediyor. Adana'da 3 yildir süren Ingilizce Okuma ve Etkinlik Atölyesi yaz dönemi M1 Adana AVM’ de çocuklarla bulustu. 'Harvest Time ' hikâyesini çocuklar için okuyan Leman Tatli, hikâye sonrasi çocuklar ile Ingilizce sarkilar söyleyip, oyunlar oynadi. Tatli, düzenlenen etkinlik ile ilgili su sözleri söyledi : Ingilizce Okuma ve Etkinlik Atölyemiz yaz dönemi M1 Adana'da 7 Temmuz 2019 Pazar günü çocuklarla bulustu ve yine kipir kipir geçti. 'Harvest Time' hikayesini çocuklar için okudum. Hikaye sonrasi çocuklar ile Ingilizce sarkilar söyleyip, oyunlar oynadik. Ingilizce Okuma atölyelerimiz üç yildir ilgi ve sevginiz ile sizlerle bulusuyor.

Hangi meslek olursa olsun yabanci dil bilmenin kaçinilmaz oldugu günümüzde, çocuklarla gerçeklestirdigimiz bu etkinlikler ile yabanci dil edinmenin 'Farkindaligini' oyunlarla, sarkilarla ve yaratici projelerle eglenerek gerçeklestiriyoruz.

Her seferinde ilk gün ki gibi heyecan hissettigimiz, büyük bir özen ve emek ile hazirladigimiz atölyelerimize ilginiz, inanciniz, güveniniz ve sevginiz için sonsuz tesekkürler.M1 Adana AVM’ de ingilizce atölyesinin bir sonraki etkinligi 14 temmuz’da gerçeklesecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı